Отзиви за revitaPROST

 • Петър
  От една година имах остри болки в долната част на корема. Антибиотиците, предписани от лекаря, осигуриха само временно облекчение на възпалението и дискомфорта. След като взех капсулите revitaPROST, започнах да ходя нормално до тоалетната, болката изчезна и потентността се подобри.
  revitaPROST
 • Йордан
  Капсулите revitaPROST бяха препоръчани от приятел, който дълго време беше неуспешно лекуван от простатит. Благодарение на тях успях бързо да коригирам нарушенията на ранен етап и да се предупредя за тъжните последици от болестта.
  revitaPROST
 • Димитър
  Купих revitaPROST капсули, след като видях положителни отзиви онлайн. Дълго време страдаше от болки в лумбалната област, не можеше да отиде нормално до тоалетната и наблюдаваше угасване на сексуалната функция. След приема на капсулите всичко се възстанови след няколко седмици ежедневна употреба.
  revitaPROST
 • Георги
  На 30 години се разболях от простатит и се изненадах, защото мислех, че това заболяване се среща само при по-възрастните. За щастие намерих капсулите revitaPROST навреме и успях бързо да се отърва от проблема. Благодаря на моя приятел!
  revitaPROST
 • Георги
  Дълго време търсих безвредно средство за борба с простатита и намерих revitaPROST капсули. Приемах ги 3 седмици и забелязах значителни подобрения както по отношение на основния проблем, така и в гениталната област. Благодаря ти
  revitaPROST
Потребителска оценка revitaPROST
4.2
8